Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο που μοιράστηκε ο σεφ στο TikTok
Ο Άκης Πετρετζίκης έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο προστατευτικός είναι με την κόρη του, μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Ο γνωστός σεφ, που από το 2021 είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 4χρονο Αχιλλέα και την 3χρονη Ακυλίνα, φροντίζει να κρατά την οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μοιράζεται σπάνια εικόνες ή βίντεο των παιδιών του στα social media.
Μία από αυτές τις σπάνιες εξαιρέσεις ήταν το πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, καταγράφοντας ένα περιστατικό στην παραλία. Σε αυτό, ένα αγοράκι πλησιάζει την κόρη του και αρχίζει να παίζει μαζί της, με τον Άκη Πετρετζίκη να παρεμβαίνει.
Δείτε το βίντεο
@akis_petretzikis Μεγάλε, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία!😂 #summervibes #summer #vacations #dad #fun ♬ Come and Get Your Love – Redbone
Με χιουμοριστική διάθεση, συνόδευσε το βίντεο με τη φράση: «Μεγάλε, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία», ενώ πρόσθεσε: «Μπροστά στα μάτια μου! Πρέπει να αρχίσω πολεμικές τέχνες».
Δείτε το σχόλιο:
Έριξε το… σάιτ του ο Άκης: Έδειξε την πιο αφράτη τυρόπιτα με μπεσαμέλ και φέτα που δεν θα μείνει κομμάτι
Οι τυρόπιτες είναι ένα κλασικό σνακ αλλά και πρωινό στην Ελλάδα.
Έριξε το… σάιτ του ο Άκης
Παρακάτω θα δείτε μια εύκολη συνταγή για μια κλασική και παραδοσιακή τυρόπιτα με φύλλο κρούστας, σόδα και γέμιση από μπεσαμέλ.
Τυρόπιτα από τον Άκη Πετρετζίκη – Τι θα χρειαστείτε
Για την μπεσαμέλ
1 λίτρο γάλα πλήρες
100 γρ. βούτυρο
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κρόκους, από μεσαία αυγά
1/3 μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένο
αλάτι, προαιρετικά
πιπέρι , προαιρετικά
Για τη γέμιση
150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
500 γρ. φέτα
Για την πίτα
450 γρ. φύλλα κρούστας για πίτες
150 γρ. βούτυρο, λιωμένο
330 ml σόδα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει.
Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
Προσθέτουμε το γάλα σταδιακά σε δόσεις. Είναι πολύ σημαντικό να ρίχνουμε το γάλα σε μικρές δόσεις.
Μόλις απορροφηθεί η πρώτη δόση, τότε ρίχνουμε την επόμενη, φροντίζοντας να διαλύσουμε τυχόν γρομπαλάκια με το σύρμα χειρός.
Ανακατεύουμε συνεχώς ώστε να μη σβολιάσει το μείγμα.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλη την ποσότητα του γάλακτος.
Μόλις αρχίσουν να εμφανίζονται φουσκάλες στην επιφάνεια της μπεσαμέλ, τότε είναι έτοιμη. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είναι κρεμώδης και λεία.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε τη γραβιέρα, το πιπέρι και τρίβουμε το μοσχοκάρυδο, και ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν στην μπεσαμέλ.
Ρίχνουμε τη φέτα, την οποία σπάμε με τα χέρια μας, και ανακατεύουμε προσεκτικά με το σύρμα χειρός ώστε να μη διαλύθει εντελώς.
Ρίχνουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε με το σύρμα χειρός μέχρι να ενσωματωθούν στην μπεσαμέλ.
Ελέγχουμε τα καρυκεύματα και προσθέτουμε -αν χρειάζεται- αλάτι και πιπέρι.
Αφήνουμε τη γέμιση στην άκρη μέχρι να τη χρειαστούμε.
Δείτε το βίντεο:
- ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
- Λιβάνισμα: Η προσευχή που πρέπει να λέτε όταν λιβανίζετε για να σας προστατεύει ο Θεός, η Παναγιά και οι Άγιοί μας
- Γιώργος Μαζωνάκης ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ – Οι δηλώσεις του τραγουδιστή – «Η αδερφή του εκανε το…»
- Γιώργος Τσαλίκης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Σήμερα είναι εκείνος, αύριο μπορεί να είμαι εγώ..»